No Flash

Wie zijn wij?


BN Stables staat zoals gezegd voor Beuving en Naber. Koos, Sander Naber en Ina Beuving runnen met zn drie√ęn BN Stables.

Koos is vele jaren actief wedstrijdruiter geweest en is zowel in de dressuur als in het springen Z geklasseerd geweest. Hij heeft zich weten te specialiseren in het opleiden van jonge paarden. Ina is nog altijd actief in de wedstrijdsport en brengt de paarden uit in de dressuur. Sander is, na geruime tijd gewerkt te hebben bij Stal Schep, weer terug in Holsloot en traint de springpaarden.

Een goed team!
Wij runnen ons bedrijf met ondersteuning van een aantal mensen die ons met grote regelmaat helpen, voor wat betreft het rijden, voeren,  onderhoud etc.. Zo vormen wij met  Carmen, Sanne, Iris, Lotte , Dennie en onze stagiaire Esther een goed team waarbij iedereen zich kan ontwikkelen en er voldoende ruimte is om ook school en werk met de paardenhobby te combineren!

Stagiaires

Ook in dit schooljaar zullen wij weer een aantal  stagiaires gaan begeleiden. Esther Eling loopt dit jaar stage vanuit Groningen.

De mensen achter BN Stables
Via onze website kunt u op de hoogte blijven van ons aanbod paarden en ponys. Ook maken wij jonge paarden en ponys zadelmak.
Op dit gedeelte van de website kunt u meerlezen over de mensen achter BN Stables